Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, July 11, 2010

CIK SUHANA @ PN.JAMALIAH



Harini baru 11 hb...stgh bulan pon x sampai lg..on d way nak ke opis td aku singgah ATM..nak bayo card credit sbb hp aku da tot tet tot tet dgn reminder suoh bayo kad kredit..yerrr!!jgn remind lebey2 aku mmg nak bayo..dgn konpiden aku withdraw 600 sbb 500 nak cash kan ke bank islam...tup tup aku tgk balance wit aku rm27.26..huhhhh sentap kejap jantung ni...eh byk nye aku da pakai wit bulan ni..sebuk nak payungkan owang upernye payung aku sendiri da bocor..

tp sbb aku mmg da niat nak bayo kad kredit, aku tetap tunaikan niat nehh tp terpakse ar tarik 100 utk belanje sampai ke hujung bulan..kekadang aku pon x tau nape msti aku korbankan diri aku demi nak menggembirakan hati owang len..penat kan hidup cemni..nmpak mcm bodoh jew..ke sememangnye aku di perbodohkan selame ni???ntah laa..

kebelakangan ni aku celaru sket, keliru pon ye..jgn sampai jadik cencaru sudah..sampai opis td, dgn konfiden aku punch card pkol 12.11pm then twus berlari ke tkt 2 utk verified result..mcm biasa diyana adelah peneman setia aku d hujung mggu.. baru 5 minit aku ralit membace angka2 dan meng 'sign2' tetbe diyana bersuara "anga, balik ni kite pi danga city mall jom...diyana nak makan nasi ayam penyet" ni laa harge yg perlu aku bayo sbb jdk peneman setia aku..ehh tp bkn aku yg ajak die heh..die yg merengek2 nak ikot hokehhh..cmne laa aku nak dating kl dah mane aku pi pon die nak ikot..kaco daun betul laaa...hehe..malas aku nak layan sbb tgh pokai "nahh rm1.30 pi beli air kotak kat bawah..jap lg kite balik mkn kat umah je" hurmm sedey siut bunyik..

lps kije aku selesai around kol 2, aku pon bergegas trun utk punch card..tarik je punch card yg tertera name aku...ehhh mane tghari td punye ketik??aku rase aku x ilang ingatan lg..mmg tghari td aku mengetik sendiri punch card aku n jelas lg tulisan 12.11 yg bercolor merah tertera lps aku sumbatkan kat keras tu dlm mesin pengetik tu..aku turn side blakang pon xde jugak...aku try tarik2 punch card org lain yg berada di atas dan di bwh punchcard aku..rupe-rupenye yg tghari td aku terpunch card dekat nama PN.JAMALIAH...perghhh sikit punye beza CIK SUHANA dan PN.JAMALIAH kan????ting tong...ternyata paul si sotong sedang mengganggu fikiran aku..adoiiiiiiiii laa..

1 comment:

deena awanis said...

hahaha..cemane ley bertukar tuh kak su??paul yang mengganggu fikiran ke..sibuk dok pikir kan boypren??;-)