Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 8, 2012

REDHA AKHIRNYA ~ GUDBYE!!!

Salam guys... Akhirnya, I need to say GOODBYE to my Black & Red Blog template..After a few weeks aku menunggu dan ternanti2 all my pic untuk muncul semula,tetapi tetap tanda seruan itu yg memenuhi ruangan blogku..HATIKU HAMPA!!!!sob sob sob...

So aku terpaksa akur n decided to chnage to the new template and really really hope dis time xde gambo aku yang akan hilang2 lagi...Waaaaaaa...sedey wooo..ingat senang ke nk carik balik gambo yg dah 3-4 tawun yg lepas...i've been blogging since 2008 tau..So basically blog2 aku ni mmg dipenuhi dgn gambo2 sbb most of d times kenangan tu kita simpan dlm bentuk gambo..Then, one more things, sumtimes penulisan ni perlukan idea yg banyak, sbb kalo penulisan kita merapu2 jer orang malas nak bace (Opssss!!!ade ke org bace hasil tulisan aku ni??)..So, agak2 aku dah penat mengarang tu, jawabnye aku akan tepek laaa gambo je sebagai jln cerite yg ringkas but still dapat dipahami..at least xde laa bosan sgt nak membaca panjang lebar ..iyer dokk..so,kalo nak diikutkan semejak 2008 blog aku ni beroperasi, dah cecah ratusan2 keping kot gambo yang dah ditepek kat blog aku ni...

Tp nak wat camne,akibat xjumpa jln penyelesaian...lagipon aku ni bukan reti sgt bidang2 IT ni, harap menunggu kunun2 system blogger ni yang akan fixed d problem..tp nampak gayanye KEHAMPAAN saje..AGAIN terpaksa REDHA..

So untuk gambo2 terkini insyaallah kalo ade kesempatan aku nak cuba upload semula..tp yg latest jela, year 2012 boley laaa lagi..tp gambo2 terdahulu tu terpaksa la biarkan je dlm bentuk tanda seruan..sbb aku sendiri dah x bole trace folder gambo2 tuh, siap ade yg dah corrupted lagi hah.. Pemilihan utk blog template kali ni still mengekalkan ma feberet color RED..Aku ade jugak carik2 blog template design yg meriah2 tp dah x ada kerajinan la untuk mendeco2 mcm zaman aku mula berjinak2 dengan blog dolu2..so aku amek jela template yang readily available dlm blogger ni...JANJI COLOR MERAH okkkeeehhhh...

Before aku tamatkan entri kali ni...Jom mengimbau kenangan lame header blog yg masih kekal dlm simpanan aku..............

BLOG HEADER REVIEW............


Nampak x muka insan yg tulus mulus di sebalik pokok tu???Hahahaa
Ni laaa header blog aku masa tahun 2008 di awal keghairahan aku mendeco blog...
Aku rase dekat 20 edit baru dpt size yg memuaskan hati okehhhh...TABAH x???

Lepas dah jemu tgk muka sendiri kat header blog, tukau plak ke muka omputih separa siap kat atas ni...
Kecian kat Avril kan, di katenya muka separuh siap...Hehe masa ni tgh gile minat kat Avril ni, tu yg kat header blog pon nak tepek muka die...ntah pape jer kan???? Kahkah kah...
So zaman kegemilangan Avril ni tawun biler ek???
Aku pon x bape sure, rasenyer 2009 laaa kot sbb ms tu aku still di MUCH...



 Ehem ehem...Setelah lame blog aku dah jadik blog sesawang yang paling byk sawangnya, akhirnya muka Avril telah di tukar ke pasangan dua sejoli si hitam merah....Hehe...
Which is header yg paling aku suke suke...Hehe retis x???
Sbb ape aku suke???? Sebab sejak 2008, tema blog aku mmg BLACK & RED...
So biler wujudnya dis PIC mmg la mencompletekan lagi tema kegemaran aku...So dis is year 2011..

 The latest blog header...Gambo time nikah plak...sebab tema skang ni MERAH & PUTIH....hehe

2 comments:

hayati hashim said...

tempah header satu.. :)

||chickserame|| said...

haha...boleh2, nak gambo sape dlm tu???ur cute pricess ke..hihi x sangka terjumpa kat Danga City Mall aritu kan...