Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 21, 2009

JANJIKU....

Penah x dengo lagu janjiku nyanyian abg amir sofaz.??sedap kan lagu tuh??nak tau lagu die camne???

*
*
*
*

Ehhh...pi la carik sendirikk...aku ske dengo je..tp aku x ske carik2 lirik neh sbb aku gne khidmat memory aku yg short term ni jew..tu yg skang dah lupe lirik...ops jangan lupa lirik ye dik!!

Sebenonye entri aku adelahh berkaitan dgn JANJI n SHORT TERM MEMORY..
kengkadang owang yg penah alami kecederaan fizikal spt xcident terlenyek kpale ngan lori, eh kl cemtu konpem da innalillah kan..hehe cancel cte tuh..em xcident kepale terhentak tayar lori tp x sempat kne lenyak dah terpelanting tp longkang..so kre ok pe sbb still pjg umo lg laa tp dpt la short term memory..

Aku x penah la xcident dasat2 sampai pecah2 helmet ke patah2 tengkorak (nauzubillah..mtk2 d jaohkann YA ALLAH) tp mak aku cte dlu mase kecik2 x pandai ckp lucah2 lg aku penah jatuh, jatuh golek2 kat tangga umah kazen sampai tumbuh tanduk mcm alien..mase tu aku nangis mmg dah x kua sore laa pasal dah jadik alien kan??kl nangis pon airmate ntah2 kua dlm otak..tu yg tumbuh tanduk..hehe..herm nak ckp aku de SHORT TERM MEMORY la skang neh tp molek je aku blaja sampai masuk u..dpt degree lg u..tuh maknenye scr intelektual otak aku masih mampu memproses data2..

tapi bile dah cecah suku abad ni, aku selalu sgt lupe..ckp ngarut2 pdhal br smlm kwn aku cte pong pang pong pang tp x masuk otak pon..semua msuk pwut je..pastu x kua2, then twus kekal membuncit jdik lemak tepu..tu maknenye time kwn aku dok pong pang pong pang meletop2, aku dok puas mengunyah krap krupp krepp itu ini..tu yg cite sume jatuh dlm pwut..hehe

OK straight to d focuspoint...dgn bersaksikan blog chikserame neh, aku BERJANJI pagi ini pd jam 2.00 am waktu tempatan pd my ideapad...PAGI INI ADELAH YANG TERAKHIR..tlg janji ye sue..hope cara ini berkesan..apekah perjanjiannye???i'm not ready to reveal it yet..SUE JANJI!!!

p/s: ok baru leh tido...gudnite!!!!!

3 comments:

green apple said...

penah dengar lagu langit petang by broery marantika?


heheh..opss silap channel.

||chickserame|| said...

langit petang ke pelangi petang?? kl pelangi petang opp coz ma feveret lagu gak tawww..owang mude mcm sy pon layan pe lagu veteren nehh..hehee

||chickserame|| said...
This comment has been removed by the author.