Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 16, 2009

si jakun & astro.....ngeee

pada 9/1/2009 umah aku slamat d pasang astro...huhu..statement yg sungguh jakun..
owang len da nek muak agaknye n rase nak baling2 je kuali astro tu tp aku n my hzemate ni br la terkial2 nak gune piring terbang neyh....

tp yg paling hampehh opp cos laaa aku...sbb aku ni hnye nonton astro d kdai2 mkn mamak/mlayu & kekadang d umah hajah si kakak kpd kudud...

so harus la aku x bape mahir dgn channel2 yg de...so pnye la terkial2 nak cr channel ni..

memule try tu pnye la aku dok tekan segale bgai no. tp

tekan2...CHANNEL NOT FOUND

tekan2 lg....CHANNEL NOT FOUND

aiseymann...upenye "SI JAKUN" itu hnye menekan 1 no sahaje...padan lerrr!!! sampai kiamat pon x dapat channel la sengall....

huhu aku la "SI JAKUN" ituu....

then slps2 itu aku berjaye utk ingt tv1 tv2 tv3 sampai tv4 je kot..haha balik2 itu..balik2 itu bek ko xpayah psg astro cemtu...hahahhaha..sedey btul jd AKU ni kan???

tp skang sudah sedikit fandai la...
stakat 809 mmg fav aku sbb de marathon cte2 supernatural, lost n buffy segale bagai cte series2 neyh..jwbnye mmg sampai ke 3, 4 pg laaa aku layan tv...(still jakun MODE okkk!!hehee)
iyer laa even sblom ni tv x berfungsi lgsg pon sampai gak kol1 baru tido...inikan pulak tv d penuhi dgn pelbagai channel....

idup menjadi2 dgn ASTRO....wow baek pnyer promote okkk....hehehehehh

okk..tamat suda kesah "SI JAKUN" & astro nye....hukhuk

2 comments:

honeyfresco aka ila said...

hehe.. gile jakun..
ala.. lame kang ko tak heran dh.. :)

||chikserame|| said...

huhu...nak wat camne..aku mmg slalu berperasaan jakun wpon mende tu x hebat mne pon...hahahah