Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 17, 2009

Sori ORIX...can't meet u dis weekend....

Last 2 weeks, aku dah register tuk satu programme conducted by NIOSH
tajuknye ala2 "clean air awareness"...venue: Zoo negara..mmg wat aku teruje..

Ape????NAK JMPE SEDARE MARE???

yer!!!...mmg pon sejak sethn yg lepas aku tanam azam nak masuk zoo negare..tp x kesampaian lg sampai skang..first aku nak jmpe orixx..second mne tau orixx dpt bwak aku jmpe puteri..third orixx n puteri bwk aku ke dunia dasar laut yg banyak emas tuh...nak amek byk2 emas tu..tp bkn utk d pakai..aku bukan goldengurl..nak pi gadai kat kdai Ah Seng..dpt 2k..jom libur2!!!!

kl suoh berhalusinasi mmg no.1...

sumpah mmg nak pi..dah 20kali lalu lalang dpn signboard Zoo Negara tuh..
kelmarin pon br jew mkn sekitar UIA tuh..kubo name tpt tuh..ingt kan Kdai WAK KUBO... upenyer kdai tu dkat ngan kubo..erkk..tp siyess sedap..huh jmpe lg 1 port baru..

Esok aku de exam plak kat Bangi..cesss!!xde time laen kew?memula mcm takmo pi exam tu sbb naluri nak jmpe orixx lg kuat..tp mujur otak dah rationale semule..so abaikan dulu la niat jmpe orixx tuh..aku rase orixx lom pupus lg utk 20 thn akan dtg..hukhuk..

3 comments:

Yazid Husain said...

orix tu monyet dalam cite duyung eh?

green apple said...

adehh...makan kat kubo..series takleh masuk....rasa dekat nau ngan mati. kot tercekik kat kedai tu straight je aku masuk situ.

||chickserame|| said...

yazid,

yup orix monyet species kaki lebey pjg dr tgn..heheheee

Green apple,

oklaah tu straight jee..lancor je urusan..skang ni ssh nak carik tanah tawww..huhu