Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 20, 2009

25 GOES 52


Arini Besday My DAD..20 OGOS 1957

Smlm plak besday my youngest brother..IZHAM..tp aku x sempat wishh..mujur izham x mcm didi gedikk..kl x msti da nangis lalak kunun miscal2 aku bg hint..huhu

pg td masuk je opis..kosong..xde sape dlm opis..so aku pon cal uma..haha nak cal uma mcm nak cal pakwe..privacy gile..hehe..ayah aku yg angkat so twus laa wish..juz say "eppi besday, moga pjg umo n murah rezeki..huhu tu jew la ayat yg mmpu aku pkirkan tiap kali besday ayah aku sejak seploh tawun yg lps..lps wish dah la x reti nak ckap ckp lebey2..aku mmg jenis xtau nak borak ngan ayah..slalu time cal uma, kl ayah aku angkat, ni jew conversation aku "assalamualaikum" "watpe tu?" "emm mak de?" "hehh pass kat mak la.." hoho x sampai 5 minit daa..yg selebeynyerr aku akan berborak2 ngan mak aku..kl nak tnye pasal ayah aku pon aku tnye kat my mum jew huhu...tp antara aku n ayah aku xde pe2 konflik dalaman mau pon luaran..
pg td mase borak ngan mak aku tetbe aku rase de lelehan hingus panas masin2 lalu kat bibir aku..eii yucksss, seb bek lom pose huahua..waa touching plak dengo sore mak ayah aku..terase lame jew x pulang ke tanah tumpah darah kuu..tp aku budget gile neh control sore spy mak aku xdpt detect aku tgh touching..ngan mak pon nak ego..gile poyo..dushh lempang sejibikk...sebenonye yg wat aku sedey ble aku tau xde sape yg ingat besday izham smlm..bley plak mak ayah aku pon hampass x ingat besday anak yg dowg wat tuhh..tuh laaa byk sgt wat anak smpai x mmpu dah nak ingat besday tiap sorg..ekekeke mujur kak aku cal mlm tuh..br mak aku teringt..cian kat izham..dah la adik aku tuh jenis heartless jugak..kl owang x wish die bkn nak sound..die pon wat senyap jew..aku ni siang tu ingt tp x twus cal..mlm plak da bergunjingan di pusat futsall yg menyajikan permainan ping pong sbg main games tuk yg pompuan nehh,sampai ke sudah x hengat lgsg nak tipon..haha..lg laaa hampehh pluss hampasss..hampagassss

Hurm x wish bknnye lupe tp x ingt jeww....kl lupe mmg pelu d buang kuarge laaa..huhu

Yg ptg kepulanganku pd pertghan ramadhan nnti aku akan bli kek d atas tuk kalian berdua termasuk aku juga...ekekekee ehh aku rase famly aku mostly besday bln 8..

FOR DAD:

I MAY NOT NID U TO HOLD MY HANDS ANYMORE

BUT I'LL ALWAYS NID U TO HOLD ME IN UR HEART


alamak sadis la plakk...dlu aku penah gak terase x sependapat ngan ayah aku, dlu aku mmg kerap xpuas ati dgn sikap ayah aku yg sgt control sume mende yg aku wat..hasilnye aku sengaje mencampakkan diri jaoh2 dr famly sbb aku x ske d kawal ketat..dlu rebel mmg milik aku tp skang aku rase ayah aku adelah lelaki terhebat yg aku knal n yg aku de...miss u dad!!!
P/S: Hurmm kebtlan laa..i'm going 25 nex week and today he's goin 52 tp berangan nak back to 25..cesss!!!

2 comments:

Arjuna Qaseh said...

hepi besday to ur dad and u too...
selamat berpuasa

||chickserame|| said...

thanxx arjuna..so u're d 1st person wish for my besday..whoaaa hehe..Salam ramadhan too...