Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 14, 2009

Mudah @ gampang???

Merancang tu mmg nampak mudah kan???ATAU ia lebey sinonim dgn ayat "gampang bukan??"..yess merancang mmg sgt gampang mcm bace sifir seploh jew..tp pelukan tahap kesabaran yg tinggi melangit sbb x sume owang leh ikot perancangan yg d rancang, x sume leh memberikan respond relax n respect 3R..ngeehehe ok focus yer focus..xsume akan +ve..



Aku mmg owang yg event oriented..kl sst dah de dlm palehotak, twus jew kontek sumber2 yg boley membantu merealisasikan rancangan aku..kl nak tnggu sume yg d jemput bg feedback, mmg mkn sehari semggu sebulan silap2 setahun x sudah..hurm so as an organizer neh, kne jew la wat keputusan sendiri..nekad n take risk..sbb selagi x d mulakan, mmg takkan bermula n tak penah jdik nyata..

Dis time, aku try organize event for ex K2 n ex-microbe&biochem batch aku laa sbb aku ni batch sendiri lom tentu ingt sume..huhu..actually geng2 aku x rmai mne pon laaa...tp kl d kumpul2 ke dua2 ahli ex neh cecah la gak dlm doploh owang (sbb ni je yg mmpu aku ingt ekkeee)..aku lebey cenderung kpd aktiviti sosial sbb bg aku idop ni pelu terbkk sket..bkn nak suoh bkk bende2 yg x sepatutnye tp open minded sket, cbe mendekati keadaan sekeliling..jgn la dok terperuk jew kat umah je mcm katak puru bwh tempurong..harap bunyik je lebey tp yg len x dpt nmpak kepuruannye..owng ingt katak kote erkk hehe..so sile la njoy life especially those yg still single..ms ni laa nak lenjan segala aktiviti bersosiyyaalll beb..nnti bile da berlaki, itu xleh ini xleh..menci kan??aku ni plak tahap bley gile meroyan kl dua ari x kua merambu..tp x sume owang de pendapat yg same..nid to admit others laa yerr..

so coming soon event adelah "Bachelor Party at Pangsoon".....
c u there guys....

2 comments:

Chem5007 said...

eh apsal name aku ader kat situ tu..ex-microbe&biochem batch..huhu. Aku rase cam ahli kimia pulok.

||chickserame|| said...

tuh laa aku ko ni msti kaum kerabat bio-nik ekk..die dpt name dpn..ko plak dpt name blakang..huhu