Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 5, 2009

Jenguk laman Jap..

Jam baru melepasi 11.35pm..malam masih mude..tp juz aku dan astro saje yg msih berfungsi d cni..yg len sume menemui dunia sendiri..aja d alam mmpinye..yg lg 2 d alam fana cinta mereka.. dan aku d alam maya yg menjanjikan ketenangan dan kepuasan (eh aku x tgk porn ehh) heheee..



Tetbe mlm ni aku tergerak menjenguk laman yg dah agak lame aku tinggalkan..friendster..rasa ati mau d gulung kan aja laman frenster ni tp rmai kwn2 hulur berita kawen mll cr mudah d ujung jari dlm frenster ini..hurm biarkan aja frenster ni dlm mode dorman..bkn kne byr pon..sebln skali aku jengok la kl ade perkabaran2 gumbira ttg sahabat2 laskar pelangi ku...huhu




viewnye still kekal mcm dlu...sebijik epal merah segar mewarnai kehitaman yg penuh gaya mutu keunggulan..aku mmg ske hitam..simbolik kpd kehidupan yg nmpak gloomy tp hakikatnye tetap unggul..haha merah pon fav color aku..color idaman utk hari bahagia nnti...wakakakaa another statemnet x bley blaaa...gampang bukan??better decide skang drpd lg sebln nak kawen still terhegeh2 gado nak pki color pe..haishhh aku xske kije hegeh2 skang neh..xkesah la aku kawen ke tak, tp merah tetap jdik pilihan aku on my wedding..hahahaaaaa..kl si DIE tanak..ade aku kesah kl ko pki kuning aku tetap nak merah...haha gle si penjual ikan neh..





Selepas frenster..aku telah d tarik join TAGGED..ade yg pronounce it as 'tag' 'ged'..hehe xkesah la ape pon munyiknye tp laman ini d anaktirikan aja olehku..aku pon xtau nape laman ni masih lg aktif sdgkan aku x layan pon..bg aku laman ni hanye seswai tuk golongan mude mudi yg msih mentah lg berpikiran cetak..erk tp aku masih d ctu..aku takmo jadik si pemikir cetak tu..okk sok aku closed dis website..GOODBYE TAGGED..





And dis is my latest web for social networking..facebook..aku br jew menjadi penghuni facebook..awalnye sgt la mls nak create dis account since aku ni jenis yg addicted sket ngan mende2 lagha cemni..tp akibat chronic stress tgk gambo aku d jaja dan d komen cne cni dgn gampangnye, akhirnye aku decide to hve facebook..tu yg meroyan 7 ari 7 mlm bersengkang mate membelek n mengomen gambo..huhu mmg pembawa virus tul laman2 neh..hope dis will be d last...tlg jgn introduce pe2 kat aku pasni...ENUFF OKKKK!!!huhu




OKKKK mari marii masuk bilik...aku mau tdo...
choc indulgence mmg sedap kl d mkn bersame segelas smoothy fruit punch..waa nak tdo pon leh pkir mknn..mmg lemak tegar tul....TIDAKKKKK!!!!!

2 comments:

Chem5007 said...

eh Jom ar main My Zoo, Vampire wars dan Mafia dalam facebook?...hehe

||chickserame|| said...

Alorr byk sgt la gamess dlm fb tuh...penat aku..aku layan games knk2 jew..burn buddy n farm ville..hehehee