Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 5, 2009

Lunch bersama CHIPSMORE...

2-3 ari ni adelah ari yg sgt memenatkan..skang dah terase sgt penat bekije..fenat beb fenat..kne msuk kije pon se awal 7.30 pg...waduh capek bangat mau bangkit..tp alhamdulillah subohku kurang bolos kali neh..satu peningkatan rohani yg patut d berikan pujian..ahakss..hope aku twus leh jadikan habit ini sampai bile2 spy ujung2 mggu aku tak jadik jahiliyyah mcm dulu..AMIN!!!


Sejak 3 mggu yg lpas, aku tersedo dr kehidupan fana yg menjanjikan keseronokkan semata2.. Asyik berharap kehidupan yg indah2 belaka tp x penah memohon, kerap berangan yg manis2 tp xpenah lebihkan usaha..dan mlm tu d kala sume ahli rumahku lena d ulit mimpi yg indah2, aku menangis atas tikar sembahyang..lame aku x dpt merasai prasaan tuh..tp dis time tbe2 hati aku tersentuh tuk berdoa..berdoa agar kehidupan aku tenang setenang roh2 d bwh cne..cbe bersyukur dgn pe yg aku ade..tinggalkan dosa2 lame yg sepatutnye d tinggalkan lebey awal dulu..maaf Tuhan kerna aku manusia biasa..moga pintu taubatku belom Engkau kuncikan..


Kemudian berita2 pemergian dua opismate aku (pergi te tpt len yerr bkn alam len..hehe) yg selame ni rela berduka bersame, apetah lg wktu bergumbira mengular together2..mmg beshh..tp opismate aku telah pon mendapat peluang lebey baik yg di impi2kan...hope both of u'll succeed..aku gumbira bile ko bahagia..ehhh jgn lupe lirik laaa plakkk..


Ehh tetbe aku touching dgn skemanye...sebenonye aku buhsan dowh dok sowg2 kat opis..dlu kl de mas, pantang aku dan die de..mmg abes opis hour pon xsedo...pot pet pot pet, sok sek sok sek x berhenti menyunyah sambil berckp mcm bertih jagung....UMI AMIN...ghindu bangat la sama ko..skang aku x kua lunch..hagh ni laaa main topic aku..LUNCH BERSAME CHIPSMORE..kenape yer???????


Hmmm mggu lpas aku mendapat teguran berbunyi...........

"weh sue, asal aku nmpak pwut ko dah buncit neh..dlu kan ko pwutless"

erk...ingtkan aku jew berkhayal terapung2 d awangan lemak slame ni...upenye sume yg memandang dah dpt tgk pembesaran pwut dan montot aku....hayyyoooo fening woo...


td plak berlari ke toilet mau poo poo..hehe..aku mmg hye akan kenchinggg bile urine sudah betul2 berada d ujung uretra..so masuk jew dlm toilet bowl...ehhh nak mampos msuk toilet bowl..hehe msuk je toilet dgn laju twus lucut slua...PRAPPPPPPP aku mengeluarkan munyik ngeri..perghhhh tu slua koyak ke montot koyak????waduhhh sedikit tetasan manje di seluarku..hehe huh size m pon dah x mmpu memuatkan bumper neh...pergh gile wat pengakuan terbuka lg x bertapis neh..hehe blog ni kan bertaraf 18SG...mujur aku x reveal chatersation aku besame cik dudud..mmg bikin aku dudud dan sume muntah ijo kuning..hehe azam aku "bekije keras gle vavi tuk menghapus & menentang lemak tepu...


terkesan dr itu...aku hanye memakan roti berintikan hotdog tuk bekpas n LUNCH WIF CHIPSMORE....mlm plak..ninom sky juice 8 botol udah lerrr....ujung mggu plak bersukan @ pe2 aktiviti yg menghasilkan lelehan d ketiak scr xtreme sekaligus melakukan senaman otot kaki spy x jdk mcm drumstick yummy2...waaaa takmo demok...takmo muncit...t x dpt nak sarung my dream wedding dress....ahakksssss...buipren xde tp suda berangan sama itu wedding dress.....FLAW pnye POMPUAN....



2 comments:

Chem5007 said...

Sianyer makan chipsmore jer?.. Suh la Dudud belanje KFC ker??..ngee..

||chickserame|| said...

perghh KFC lg laa raja sgl lemak tepu yg akan menepu d pwut n yg sewaktu dgnnye..hehe..takmo takmo KFC..BUT craving for choc indulgence secret recipe neh... wakakaaaaa...sume pon lemak..cmne neh??